Vakantie Italie

Italie is gelegen in het zuiden van Europa, gelegen aan de Middelandse Zee. Italie biedt verschillende mogelijkheden voor een goedkope strandvakantie, lastminute, watersport, actieve of stedentrip naar Florence, Milaan of Rome. Bergen, heuvels stranden, meren, historie, cultuur je vind er van alles. Fascinerende steden zijn er ook in overvloed Toscane, Rome. Andere grote steden zijn: Milaan, Veneti3, Napels en Palermo. Italie is een heerlijk vakantieland zonovergoten stranden gezellige restaurants overheerlijke pasta, lasagne en pizza en Italiaans ijs. In de winter is de Italiaanse Alpen uitstekend geschikt voor wintersport vakantie.

Weer

Hoewel het er zonnig en erg warm kan wezen is het in Italie niet altijd mooi weer. In de zomer en winter verschilt de temperatuur aanzienlijk. In de zomer is het vanaf Mei tot Augustus warm en droog voornamelijk in het Zuiden kan het erg heet zijn. In de winter kan het weer erg koud zijn en kan er in September, Oktober in sommige gedeelte al een flinke lading sneeuw vallen. Italie is daarom bij uitstek ook goed geschikt als een wintersport gebied aangenaam.
Accommodaties in Italie
Als je op vakantie gaat naar Italie heb je de keuze uit verschillende accommodaties. Je kunt kiezen uit hotels, appartementen, vakantiehuizen maar ook chalets huren en kamperen is in Italie populair.


Rome
© MeteoConsult

Sorteer op: Relevance, Populariteit
Vanaf: Oplopend, Aflopend

Zoek op land
Zoek op plaats