Vakantie Turkije

Turkije ligt letterlijk en figuurlijk op de grens tussen Azie en Europa. Het Aziatische gedeelte, Anatolie geheten, beslaat zo'n 97% van het Turkse grondgebied; de overige 3% Thracie ligt in Europa. Turkije met als hoofdstad Ankara en ongeveer 72 miljoen inwoners is uitgegroeid tot een waar vakantieoord. De warme zon zee en strand en het klimaat maken Turkije tot een heerlijk vakantieland. Ook in de winter is het heerlijk verblijven met lekkere temperaturen.

Turkse badplaatsen en accommodaties

De Turkse badplaatsen zijn elk jaar weer opnieuw gevuld met massa toeristen die naar de Turkse zon zee en strand vliegen. Je kunt kiezen uit verschillende accommodaties voor een hotel, appartement, vakantiepark, of verschillende soorten all-inclusieve vakanties. Ook voor jongeren is en blijft Turkijke een populaire betaalbare vakantie bestemming een bruisend nachtleven vind je bij de meeste kustplaatsen aan de Egeische en Middellandse Zee:
Antalya, Bodrum, Kusadasi, Marmaris. Turkije is een land waar je vooral buiten leeft en waar gastvrijheid nog steeds hoog in het vaandel ligt. Ben je op zoek naar een betaalbare zonvakantie dan is Turkije zeker een goede keuze!

Sorteer op: Relevance, Populariteit
Vanaf: Oplopend, Aflopend

Zoek op land
Zoek op plaats